O projektu

Projekt Hint-Lab (Pospeševanje podjetnišva v turizmu na podeželju) združuje tri slovenske in dve hrvaški organizaciji pri spodbujanju razvoja trajnostnega turizma na podeželju, povezovanju potencialnih in obstoječih podjetnikov, nudenju pomoči pri zagonu podjetja in rasti, spodbujanju konkurenčnosti zrelih podjetij ter spodbujanju inovativnosti.

V sklopu projekta bomo analizirali stanje na področju podjetništva na podeželju ter na izzive odgovorili s prilagojenim programom usposabljanja in mentoriranja ter vzpostavitvijo spletnega orodja za izmenjavo idej in rešitev. Zaineteresirano javnost bomo odpeljali na ogled dobrih praks v tujino, podjetnikom, vključenim v aktivnosti, pa pomagali pri trženju skupnih turističnih produktov in storitev.

-----------------------------

Projekt Hint-Lab, Pospeševanje podjetništva na podeželju, je bil odobren na 3. javnem razpisu OP IPA SI-HR 2007-2013. Operacijo delno financira Evropska unija.
Trajanje projekta: 18. 1. 2014 - 17. 8. 2015
Vrednost projekta: 287.271 €
Partnerji projekta: UP FTŠ Turistica Portorož (VP), Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske, Zavod Novi turizem (vse tri SLO), Fakulteta za management v turizmu in gostinstvu Opatija, Regionalna razvoja agencija Porin (obe HR)

X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam