Kako deluje

Spletni portal Hint-Lab je namenjen spodbujanju čezmejnega poslovnega povezovanja in sodelovanja turističnih ponudnikov z območja Slovenije in Hrvaške ter spodbujanju razvoja novih, inovativnih turističnih produktov in storitev, ki bodo obogatili turistično ponudbo na obeh straneh meje.

Portal je izdelan po vzoru večkrat nagrajenega slovenskega nacionalnega projekta za spodbujanje inovativnosti v turizmu Banka turističnih priložnosti Slovenije (www.btps.si) in sloni na modelu štirih kategorij prispevkov - ideje, spodbude, novice in znanje. Na portalu lahko brezplačno objavljate predloge in ideje za novosti s področja turizma ali s turizmom posredno povezanih dejavnosti, ki jih želite preprosto deliti z drugimi ali za katere iščete pomoč pri uresničitvi; zasebne in javne spodbude, ki so lahko v pomoč vsem, ki že delujejo ali bi želeli delovati na področju turizma; ter novice o tem, kaj novega, svežega in drznega se dogaja in uresničuje na področju inovativnosti, podjetništva in turizma v Sloveniji in na Hrvaškem, pa tudi širše.

Poleg potencialnih in obstoječih turističnih ponudnikov so pomembna ciljna skupina portala tudi turisti, ki na njem lahko najdete nove ideje za preživljanje prostega časa.

____

Za ogled javno dostopnih vsebin registracija ni potrebna. Če pa želite avtorje zaprositi za ogled celotnih vsebin prispevkov (kjer je to mogoče) ali sami vnesti idejo, spodbudo, novico ali znanje, se morate registrirati.

____

Dodatno pomoč pri uporabi portala vam nudimo na e-naslovu hint.lab.eu@gmail.com.

X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam