Pomoć - Kako funkcionira

Internetski portal Hint-Lab namijenjen je poticanju prekograničnoga poslovnog povezivanja i suradnje turističkih ponuđača s područja Slovenije i Hrvatske te poticanju razvoja novih, inovativnih turističkih proizvoda i usluga koje će obogatiti turističku ponudu na obje strane granice.

Portal je izrađen po uzoru višestruko nagrađivanoga slovenskog nacionalnog projekta za poticanje inovativnosti u turizmu Banka turističkih prilika Slovenije (www.btps.si) i zasniva se na modelu četiriju kategorija doprinosa - ideja, poticaja, novosti i znanja. Na portalu možete besplatno objavljivati prijedloge i ideje za novosti s područja turizma ili aktivnosti neizravno povezanih turizmom koje jednostavno želite podijeliti s drugima ili za koje tražite pomoć u realizaciji; privatne i javne poticaje koji mogu pomoći svima koji već rade ili žele raditi na području turizma; te novosti o tome što se novo, svježe i hrabro događa i ostvaruje na području inovativnosti, poduzetništva i turizma u Sloveniji i Hrvatskoj, ali i šire.

Osim potencijalnih i postojećih turističkih ponuđača, važna ciljana skupina portala su i turisti koji na njemu mogu naći nove ideje za provođenje slobodnog vremena.

____

Za pregled javno dostupnih sadržaja nije potrebna registracija. Ako želite zamoliti autore za pregled cjelokupnih sadržaja doprinosa (gdje je to moguće) ili sami unijeti ideju, poticaj, novost ili znanje, morate se registrirati.

____

Dodatnu pomoć u upotrebi portala nudimo vam na e-adresi hint.lab.eu@gmail.com.

X

Korištenje kolačića.

Portal Hint-Lab koristi tzv. kolačiće radi poboljšanja iskustva korisnika. Prije nastavka pregledavanja po našim stranicama, molimo potvrdite kako se slažete s razmjenom kolačića između portala Hint-Lab i vašeg računala.
Slažem se