Pravno obvestilo

Avtorske pravice
Vse pravice spletne strani www.hint-lab.eu so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.hint-lab.eu so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite in druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Uporabnik se strinja, da bo uporabljal podatke na teh spletnih straneh le za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez predhodne vednosti in pisnega dovoljenja Zavoda Novi turizem in Fakultete za turistične študije Turistica.
Uporabnik je odškodninsko odgovoren za uporabo podatkov, pridobljenih na teh spletnih straneh, ki je v nasprotju z navedenimi pravili uporabe.

Varstvo osebnih podatkov
Lastnik bo z vsemi podatki, zbranimi na straneh www.hint-lab.eu, razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

Izvzetje od odgovornosti
Lastnik spletne strani si bo z vso skrbnostjo pri oblikovanju teh spletnih strani prizadeval, da bodo vsebovane informacije točne in ažurne, vendar ne zagotavlja in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost, ažurnost in celovitost. Nobena pravna in fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku ali izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala ali bila v povezavi z dostopom, uporabo teh spletnih strani ali zaradi nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Te spletne strani nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb oziroma vsebujejo informacije o tretjih osebah. Lastnik portala nima nadzora nad vsebino informacij spletnih strani tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za navedene informacije na njih.
 

X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam