Pravna obavijest

Autorska prava
Sva prava internetske stranice www.hint-lab.eu zadržana su. Sve informacije i sadržaji, pisani i slikovni, na internetskim stranicama www.hint-lab.eu u zakonski dopuštenom okviru predmet su autorske zaštite i drugog oblika zaštite intelektualnog vlasništva. Korisnik se slaže da će podatke na ovim internetskim stranicama upotrebljavati samo za svoju osobno, to jest nekomercijalnu upotrebu. Informacije i sadržaje objavljene na ovim internetskim stranicama ne smiju se prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način distribuirati u komercijalne svrhe bez prethodnog znanja i pismenog dopuštenja Zavoda Novi turizam i Fakulteta za turističke studije Turistica.
Korisnik je odštetno odgovoran za upotrebu podataka dobivenih na ovim internetskim stranicama koja je u suprotnosti s navedenim pravilima upotrebe.

Zaštita osobnih podataka
Vlasni će sa svim podacima prikupljenim na stranicama www.hint-lab.eu raspolagati u skladu s valjanim zakonima.

Izuzimanje od odgovornosti
Vlasnik internetske stranice uza svu brižnost u dizajniranju ovih internetskih stranica nastojat će da sadržane informacije budu točne i ažurne, ali ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu točnost, ažurnost i cjelovitost. Nijedna pravna i fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih internetskih stranica ne odgovara za bilo kakvu štetu koja bi proizašla ili bila u vezi s pristupom ovim internetskim stranicama ili njihovom upotrebom ili zbog nemogućnosti upotrebe informacija na ovim internetskim stranicama ili bilo kakve greške ili nedostatke u njihovom sadržaju. Ove internetske stranice nude i poveznice s internetskim stranicama trećih osoba odnosno sadržavaju informacije o trećim osobama. Vlasnik portala nema nadzor nad sadržajem informacija internetskih stranica trećih osoba i zato ne preuzima nikakvu odgovornost za navedene informacije na njima.

X

Korištenje kolačića.

Portal Hint-Lab koristi tzv. kolačiće radi poboljšanja iskustva korisnika. Prije nastavka pregledavanja po našim stranicama, molimo potvrdite kako se slažete s razmjenom kolačića između portala Hint-Lab i vašeg računala.
Slažem se