Spodbuda 2. marec 2017 3549 ogledov
 admin
Avtor

Konferenca o inovativnosti vabi s promocijskimi vstopnicami

Od 22. do 25. marca 2017 bo v Portorožu potekala konferenca o inovativnosti v turizmu - Encuentros/AIRTH 2017. Govorci prihajajo iz Avstrije, Nemčije, Švice, Slovenije, Japonske, Portugalske, Italije, Švedske, Islandije, ZDA in Velike Britanije. Na konferenci se bodo na okrogli mizi predstavili lanski sejalci in snovalci, drugi dan konference pa se bodo udeleženci razkropili po Sloveniji na oglede sejalcev in snovalcev iz preteklih let. Tretji dan se bo konferenca nadaljevala v Portorožu, kjer bodo poleg predavanj potekali tudi zaključni pogovori o videnem in slišanem na terenu.
 
Da konferenco in inovativnost v turizmu organizatorji približajo čim širšemu krogu, ponujajo 4 vstopnice za 1 EUR, 8 promocijskih vstopnic s 50% popustom ter 10% popust za vse sodelujoče v tej akciji.

Kako lahko sodelujete? Navodila najdete TUKAJ.

 

 
 
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam