Spodbuda 16. januar 2017 3754 ogledov
 admin
Avtor

STO odprla nov poziv za zelene destinacije

Slovenska turistična organizacija v sodelovanju z mednarodno organizacijo Green Destinations in njenim akreditiranim partnerjem v Sloveniji, Zavodom Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace, objavlja nov Poziv za destinacije za pridobitev znaka Slovenia Green Destination. Gre za izjemno priložnost za destinacije, da se pridružijo družini zelenih destinacij, pridobijo mednarodno primerljivo oceno trajnosti, oblikujejo ukrepe za nadaljnji zeleni razvoj in se vključijo v zelene promocijske aktivnosti na nacionalni ravni.

Predstavitev poziva za vključitev destinacij v Zeleno shemo slovenskega turizma bo v petek, 20. januarja 2017 med 11. in 13. uro na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (1. nadstropje, dvorana A). Na dogodku bodo s strani Slovenske turistične organizacije in akreditiranega partnerja predstavljene vse pomembne informacije ob objavi novega poziva za vključitev oz. pridobitev znaka Slovenia Green.

Program dogodka:
- Slovenska turistična organizacija; mag. Maja Pak, direktorica: Uvodni pozdrav in predstavitev Zelene sheme slovenskega turizma.
- Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace; Jana Apih: Predstavitev novega poziva za destinacije.
- Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace; Tina H. Zakonjšek: Predstavitev okoljskih znakov Travelife, EU Marjetica, Green Globe, Green Key, TourCert in Bio Hotels za ponudnike nastanitev in turistične agencije.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar jo zaradi lažje organizacije potrdite po elektronski pošti na ideje@goodplace.si najkasneje do srede, 18. 1. 2017.

Rok za oddajo prijav za letiošnji poziv je 10. februar.

Več informacij o Zeleni shemi najdete TUKAJ.

 

 
Turizem Ljubljana
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam