Spodbuda 14. september 2016 3782 ogledov
 admin
Avtor

Študenti vabljeni na brezplačni forum o trajnostnem turizmu

Konec meseca v Slovenijo prihajajo vodilni strokovnjaki za trajnostni turizem. Med 27. in 28. septembrom 2016 bo v Grand hotelu Union v Ljubljani potekal osrednji zeleni destinacijski dogodek na globalni ravni Global Green Destinations Day, v sklopu katerega bo organiziran tudi brezplačni študentski forum z naslovom Sustainability as an Opportunity for the Tourism of the Future.
 
Dogodek, v katerem pod koordinatorstvom Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani združujejo moči slovenske univerze, ki usposabljajo bodoče turistične strokovnjake, bo skozi prezentacije eminentnih gostov, vodilnih domačih akademikov in predstavnikov turističnega gospodarstva študentom predstavil priložnosti in izzive, ki jih področje trajnosti predstavlja mladim, ki se podajajo na karierno pot bodočih turističnih managerjev. 
 
Dogodek s pričetkom ob 15.30 bo v angleškem jeziku.
 
Vstop ob predhodni prijavi je prost. Celoten program dogodka in prijavnico najdete TUKAJ.
 
 
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam