Novica 14. september 2016 3813 ogledov
 admin
Avtor

Vodilni goriški kamp obogaten z dodatno ponudbo

V kampu Lijak v Ozeljanu, ki ga vodita zakonca Mladovan, so odprli nov objekt s ponudbo lokalnih dobrot. Novih prostorov so se najbolj razveselili pohodniki, kolesarji in padalci. Slednjih je med gosti kampa največ, saj ta leži tik pod najbolj znanim vzletiščem na Goriškem, ima pa tudi svoje lastno pristajališče za padalce.

Sprejemni center, gostinski objekt in trgovina s krajevnimi pridelki in prepoznavnimi izdelki Goriške so nova podoba in vsebina Centra dejavnega oddiha Park Lijak, kot so ob obogateni ponudbi zdaj poimenovali ta kamp. Lastnik in direktor kampa Aleksander Mladovan je bil ob odprtju zadovoljen: "Po 15 letih trdega dela moje družine in skupnih vlaganj v višini pol milijona evrov smo zdaj naredili kamp oziroma Park Lijak v tisti minimalni, osnovni obliki, kot si jo želimo. Z vse večjim obiskom in zadovoljstvom gostov smo dokazali, da smo na pravi poti. Imamo še velike načrte in dokazali bomo, da je zeleni turizem prihodnost Goriške."

Dobro delo lastnikov prepoznavajo tudi gostje; po ocenah tujih obiskovalcev so prejeli nagrado Zoover Award 2014. Tudi prestižni The Guardian jih je letos uvrstil med deset »naj« kampov.

 
V prihodnosti naj bi v kampu postavili tudi družinski hotel s 54 ležišči in centrom dobrega počutja.
 
Več informacij o kampu najdete TUKAJ.
 
Povzeto po rtvslo.si.
 
 
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam