Spodbuda 14. junij 2016 3950 ogledov
 admin
Avtor

MGRT sofinancira nove in inovativne produkte

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo javni razpis za sofinanciranje novih in inovativnih produktov in storitev turističnega gospodarstva. Na voljo je kar dobre 4 mio sredstev.
 
MGRT želi z javnim razpisom spodbuditi podjetja k bolj inovativnemu pristopu pri oblikovanju proizvodov/storitev in pomagati pri trženju in promociji. S sofinanciranjem razvoja in promocije turističnih proizvodov želi razvijati pogoje za pospešen razvoj turistične dejavnosti malih in srednjih podjetij. Spodbuditi želi tudi način poslovanja, ki temelji na načelih trajnostnega razvoja in digitalnega trženja.
 
Do sofinanciranja so upravičene aktivnosti za razvoj in promocijo novih in inovativnih turističnih proizvodov turističnega gospodarstva, ki temeljijo na principih trajnostnega razvoja. Pri aktivnostih, vezanih na umestitev turističnega proizvoda na trg, je poudarek na digitalnih vsebinah.
 
Prvi rok za oddajo ponudb je 10. avgust.
 
 
 
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam