Spodbuda 27. maj 2016 3839 ogledov
 admin
Avtor

Priložnost za kandidaturo na pozivu TOP 10 zelenih rešitev v turizmu

Ste razvili inovativni produkt ali storitev, ki pripomore k trajnostnemu poslovanju turističnih podjetij in/ali destinacij? Če je odgovor da, se lahko potegujete za nagrado na pozivu Green Tourism Solutions TOP 10!

Ob svetovnem dnevu turizma 27. septembra bo v Ljubljani potekala dvodnevna konferenca Global Green Destinations Day. Osrednji zeleni destinacijski dogodek na globalni ravni bo združil vodilne strokovnjake v trajnostnem razvoju in zelenem turizmu, mnenjske voditelje, predstavnike destinacij, združenj, hotelirjev in turističnih ponudnikov, ki si prizadevajo za trajnostni razvoj v turizmu.

Na mednarodnem dogodku se bodo v okviru natečaja The 2016 Sustainable Destinations TOP 100 predstavile najuspešnejše trajnostno naravnane turistične destinacije sveta, s pozivom The Green Tourism Solutions TOP 10 pa se iščejo najbolj inovativne vizije na področju infrastrukture in tehnologije, ki omogočajo turističnim ponudnikom uvedbo zelenih rešitev v turizmu.

Zmagovalne rešitve bodo na dogodku posebej izpostavljene, možna pa je tudi dodatna predstavitev v zelenem laboratoriju Green Lab.

Rok za oddajo prijav je 31. avgust. Prijavnica je v priponki. Prijavni jezik je angleščina.

 
 
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam