Vijesti 20. listopada 2015. 3804 pregledi
 admin
Autor

Hrvaška turistična inovacija leta postala aplikacija Zagreb be there

Medtem ko smo bili turistični delavci v Sloveniji zbrani na slovenskih dnevih turizma, je na Hrvaškem potekala njihova nacionalna cehovska prireditev. Med številnimi nagradami, ki so jih podelili, je bila tudi nagrada za najboljšo turistično inovacijo leta. Ta je pripadla aplikaciji Zagreb be there.

Brezplačna aplikacija uporabniku Zagreb prikaže kot trendovsko mesto. Na izbiro je šest poti, ki uporabnika vodijo po manj turističnih delih hrvaške prestolnice. Indie Zagreb je posvečen ulični umetnosti in vintage oblekam, Hidden Spots odkriva nenavadne in strašljive dele mesta, s Space Explorerjem raziskujete solarni sistem, Classic Zagreb pa je edini, ki vodi po glavnih turističnih znamenitostih. Nedavno so dodali še dve poti: Arty Zagreb, posvečen umetniški sceni, in New Zagreb, ki vas popelje v Novi Zagreb na drugi strani reke Save.

Več informacij o nagrajeni aplikaciji najdete tukaj.

 
http://www.betherezagreb.com/
X

Korištenje kolačića.

Portal Hint-Lab koristi tzv. kolačiće radi poboljšanja iskustva korisnika. Prije nastavka pregledavanja po našim stranicama, molimo potvrdite kako se slažete s razmjenom kolačića između portala Hint-Lab i vašeg računala.
Slažem se