Novica 20. oktober 2015 4604 ogledov
 admin
Avtor

Z edinstvenim glamping šotorom postavljeni novi standardi glamuroznega kampiranja

Slovenska turistična organizacija je na nedavnih Dnevih slovenskega turizma razglasila najbolj inovativen turistični produkt - naziv Sejalec je šel eko vasici Garden Village Bled in ekipi, ki stoji za njo. Zdaj taista ustvarjalna ekipa glamping (glamurozen kamping) dviga na še višji nivo. V sodelovanju z Adria mobilom so razvili edinstven glamping šotor.

Nov šotor je namenjen tako glamping resortom, kot je Garden Village Bled, kot tudi ostalim ponudnikom - kampom, resortom s hotelsko ponudbo idr. Služi lahko kot namestitvena enota, masažni paviljon na drevesu, wellness prostor, bar, restavracija, prostor za dogodke, otroška igralnica ipd. Šotor je zložljiv, kupec pa ga lahko sam, brez strokovne pomoči, sestavi s pomočjo priloženih navodil v približno 6 urah. Izdelan je v več dimenzijah in tipih, možen pa je tudi šotor "a la carte", povsem prilagojen potrebam kupca.

V šotoru na priloženih fotografijah lahko biva 6 do 8 oseb, vsebuje pa dve postelji za dve osebi z romantičnimi baldahini ter dodatno posteljo vrh šotora, kuhinjo, raztegljiv kavč, kopalnico s tušem in straniščem, omare, jedilno mizo in televizijo.

Animacija

 
 
 
 
 
www.glampro.eu
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam