Poticaj 15. listopada 2015. 1139 pregledi

Za poduzetnike u turizmu novih 300 milijuna kuna

Ministarstvo poduzetništva i obrti danas je objavilo otvaranje dugo očekivanog natječaja za turističke projekte -Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela. 

Natječaj je vrijedan ukupno 304 milijuna kuna, a pojedinačna potpora iznosit će maksimalno do 10 milijuna kuna. Potpora će se moći iskoristiti za izgradnju i opremanje novih ili rekonstrukcija i opremanje postojećih hotela kategorizacije 3, 4 ili 5*, uz obveznu izgradnju i realizaciju dodatnih sadržaja koji će doprinijeti produljenju turističke sezone i atraktivnosti ponude na destinaciji. Isto tako, potpora će se moći iskoristiti i za podizanje kategorizacije za najmanje jednu zvjezdicu.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava koje će se primati od 16. studenog ove godine do iskorištenja sredstava, ali ne kasnije od 31. prosinca 2016.
 
Uvjete natječaja i cjelokupnu natječajnu dokumentaciju zainteresirani mogu pronaći na stranici minpo.hr te strukturnifondovi.hr.
 
Foto: http://www.minpo.hr/
X

Korištenje kolačića.

Portal Hint-Lab koristi tzv. kolačiće radi poboljšanja iskustva korisnika. Prije nastavka pregledavanja po našim stranicama, molimo potvrdite kako se slažete s razmjenom kolačića između portala Hint-Lab i vašeg računala.
Slažem se