Novica 4. september 2015 5282 ogledov
 admin
Avtor

Z višin Lendavskih goric pogled tudi na Hrvaško

Razgledni stolp Vinarium Lendava je dočakal tudi uradno otvoritev. Gre za novo turistično pridobitev, ki bo po pričakovanjih lokalne skupnosti pripomogla tudi k nadaljnjemu gospodarskemu razvoju. »Kar je Eifflov stolp za Pariz, bo stolp Vinarium za Lendavo,« pa je na včerajšnjem odprtju dodal minister Karl Erjavec.

Stolp, ki nosi ime Vinarium in stoji sredi vinorodnih Lendavskih goric, ponuja razgled na štiri države - Slovenijo, Hrvaško, Madžarsko in Avstrijo. Na otvoritveni slovesnosti je postal tudi domicil Evropskega reda vitezov vina, s čimer postaja središče povezovanja lokalnih vinarjev in vinarjev regije ter njihove ponudbe.

Razgledni stolp Vinarium Lendava je odprt vse dni v tednu, razen ob ponedeljkih. V pritličju stolpa obratuje tudi okrepčevalnica Vinarium Lendava.

Več informacij najdete na facebook strani.

 
https://www.facebook.com/vinariumlendava
 
https://www.facebook.com/vinariumlendava
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam