Vijesti 18. kolovoza 2015. 1234 pregledi
 admin
Autor

Istražite Krk uzduž i poprijeko uz novu aplikaciju

Besplatna aplikacija Pointers Krk pokrenuta je ovog ljeta kao prva među Pointers mobilnim aplikacijama namijenjenim otocima, gradovima, odnosno turističkim destinacijama diljem Hrvatske. U samo dva mjeseca na tržištu dostigla je četvrto mjesto najskidanijih hrvatskih turističkih aplikacija.
 
Pointers Krk svim posjetiteljima otoka Krka pruža više od 1000 lokacija s detaljnim informacijama na hrvatskom i još tri strana jezika, njemačkom, engleskom i talijanskom. Projekt je zaživio na sedam internet-platformi, i to kao aplikacija za mobilne uređaje koji rade na operativnom sustavu Android te one na iOS platformi. Tu je i web-stranica, Facebook, Instagram, Twitter i YouTube kanal.
 
Tim pristupom Krk se predstavlja kao turistička cjelina, odnosno destinacija koja turistima pruža stotine predivnih plaža, uvala, atrakcija, kulturnih događaja, izložbi, arheoloških nalazišta. Aplikacija se svakodnevno dorađuje, popunjava, usavršava, a sve u cilju što kvalitetnijeg informiranja stranih i domaćih turista. Trenutačno je u aplikaciji više od 1000 GPS lokacija s detaljnim opisom svake lokacije. Kroz aplikaciju je predstavljeno i više od stotinu restorana, konoba, beach barova, mjesta za izlazak i zabavu. Pointers Krk kao projekt od iznimne važnosti za turistički sektor prepoznale su i podržale sve turističke zajednice otoka Krka kao i ostale važne institucije te poslovni subjekti.
 
Iza ovog projekta stoji iskusna ekipa mladih stručnjaka predvođena tvrtkom Apria iz Osijeka koja je svoje 19-godišnje iskustvo u multimedijalnim projektima iskazala u punoj snazi upravo na projektu Pointers Krk.
 
www.vecernji.hr
 
www.pointers-krk.com
X

Korištenje kolačića.

Portal Hint-Lab koristi tzv. kolačiće radi poboljšanja iskustva korisnika. Prije nastavka pregledavanja po našim stranicama, molimo potvrdite kako se slažete s razmjenom kolačića između portala Hint-Lab i vašeg računala.
Slažem se