Novica 18. avgust 2015 4119 ogledov
 admin
Avtor

Portorož z novo promocijsko kampanjo in katalogom

Konec junija je Turistično združenje Portorož začelo spletno poletno kampanjo v Italiji z naslovom »Un pizzico di Mediterraneo« (Ščepec Mediterana) in obenem izdalo nov katalog destinacije Portorož in Piran z naslovom Ščepec Mediterana.

Kampanja, ki so jo finančno podprli tudi Hoteli Bernardin, Istrabenz Turizem in Aerodrom Portorož, nagovarja spletne uporabnike severne Italije, naj začinijo svoj oddih s ščepcem mediteranskih okusov, aktivnih doživetij, romantike in sprostitve. Vse štiri teme povezuje naša sol: sol v kulinariki, gibanje na zraku obogatenim s soljo, romantika Pirana - mesta, ki je zraslo na soli ter sproščujoči, blagodejni učinki solinskega blata in slanice.

Prav tako je izšel nov katalog destinacije Portorož in Piran z naslovom Ščepec Mediterana. Turistično združenje Portorož nadaljuje s konceptom trženja, ki se opira na pripovedovanje zgodb, hkrati pa dodaja še malo hudomušnosti in sanjave domišljije. Katalog je dostopen v turističnih informativnih pisarnah Portorož in Piran ter na spletni strani.

Turistično združenje Portorož g.i.z.

 
 
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam