Novica 3. avgust 2015 4191 ogledov
 admin
Avtor

Piran vabi z inovativno akcijo: Objemi Piran in ulovi zaklad

Popestrite vaš naslednji obisk Pirana s kvizom Objemi Piran. Iskanje pravilnih odgovorov vas bo popeljalo na sprehod po srednjeveškem mestecu in mimogrede ga boste še bolje spoznali, odkrili njegove skrivnosti in zadihali skupaj z njim.

S pravilnimi odgovori se oglasite na Tartinijevem trgu v turistično informativnem centru. Za vas so pripravili številne drobne pozornosti in nagrade, kot so brezplačna kava, sladoled ali tortica, vrečka piranske soli, z malce več sreče pa tudi prost vstop v portoroške bazene in savne ter brezplačno kosilo za dve osebi na Bernardinu.

Nagrade ponujajo: Bernardin Group, Cacao Portorož, Cafinho, Hotel Piran, Hotel Tartini, LifeClass hotels & spa, Kempinski Palace Portorož, Mestna kavarna, Piranske soline, Pomorski muzej Sergej Mašera Piran, Župnija sv. Jurija Piran.

www.portoroz.si

 
 
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam