Vijesti 3. kolovoza 2015. 1236 pregledi
 admin
Autor

Nova turistička ponuda: Mariška spaja Rijeku i Opatiju morskim putem

Brod Mariška agencije Pam Tours 31. 7. je odradio promotivnu vožnju po riječkoj luci, čime  je najavljena nova turistička ponuda grada Rijeke u kolovozu. Uz predstavnike medija, Mariškom su se provozali i zamjenik župana Primorsko-goranske županije Petar Mamula, zamjenik gradonačelnika grada Rijeke Marko Filipović, zamjenik gradonačelnika grada Opatije Fernando Kirigin, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, kao i vlasnik Pam Toursa Milan Paulović.

M/b Mariška je dužine 13 metara, težine 11 tona, a kapacitet broda iznosi 40 osoba.

Izleti brodom Mariška u periodu od 3. do 21. kolovoza uključivat će vožnju iz Rijeke prema Opatiji i natrag te posebni izlet – razgled Rijeke s morske strane. Izleti će se održavati tri dana u tjednu i to ponedjeljkom, srijedom i petkom. Razgled Rijeke s morske strane obuhvaća panoramski pogled u trajanju od 2 sata od luke prema Kantridi i s Kantride prema Brajdici te nazad prema luci.

www.mint.hr

 
 
X

Korištenje kolačića.

Portal Hint-Lab koristi tzv. kolačiće radi poboljšanja iskustva korisnika. Prije nastavka pregledavanja po našim stranicama, molimo potvrdite kako se slažete s razmjenom kolačića između portala Hint-Lab i vašeg računala.
Slažem se