Novica 24. julij 2015 4108 ogledov
 admin
Avtor

»Slovenska kulinarična tedna« v Berlinu

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Veleposlaništvom RS v Berlinu organizira »Slovenska kulinarična tedna« v priznani nemški veleblagovnici KaDeWe. Dogodek bo potekal od 7. do 19. septembra 2015 v Berlinu, podjetja se lahko prijavijo najkasneje do ponedeljka, 27. julija 2015.

Namen predstavitev je promocija in povečanje prepoznavnosti slovenske živilsko predelovalne industrije, turizma in drugih sektorjev, vključitev slovenskih izdelkov v prodajni program KaDeWe in tudi v posamezne kataloge agencij ter s tem na celotno nemško tržišče.
 
V času Slovenskih kulinaričnih tednov se bodo slovenska podjetja s svojimi izdelki predstavljala na dveh ločenih površinah veleblagovnice v skupni velikosti 70m² (promocijske  stojnice, na lokaciji ob glavnem vhodu v veleblagovnico). V tem času bo organiziran tudi poseben sprejem in srečanje z glavnimi nemškimi uvozniki, distributerji in trgovskimi agenti ter drugi promocijski dogodki (turistična predstavitev Slovenije, posamezne promocijske predstavitve izdelkov in podobno).
 
Na podlagi zbranega interesa bo veleblagovnica KaDeWe opravila izbor slovenskih podjetij in izdelkov, ki se bodo predstavili na promocijskih stojnicah v veleblagovnici in imajo večje možnosti za vključitev izdelkov v njihov prodajni program. Koncept predstavitve slovenskih izdelkov bo pripravila marketinška služba KaDeWe.
 
Po informacijah iz KaDeWe so za predstavitev potencialno zanimivi zlasti naslednji izdelki (živila in pijače):
slovenski visoko kakovostni izdelki in
geografsko in nacionalni zaščiteni slovenski izdelki (npr. vina iz posameznih slovenskih regij, mesni proizvodi, klobase, med, olivno olje, sol, ipd.).
 
Prijave na seminar je potrebno oddati najkasneje do ponedeljka, 27. julija 2015.
Dodatne informacije in napotke za prijavo najdete na http://www.podjetniski-portal.si/
 

 

 
www.podjetniski-portal.si
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam