Novica 21. julij 2015 4072 ogledov
 admin
Avtor

Vlada imenovala v. d. direktorico in Svet Javne agencije RS za trženje in promocijo turizma

Vlada RS je dne 16. julija 2015 na redni seji za v. d. direktorico Javne agencije RS za trženje in promocijo turizma (STO) imenovala mag. Majo Pak do imenovanja direktorja, vendar najdlje za šest mesecev. Za podpis pogodbe z mag. Pak je vlada pooblastila ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravka Počivalška.

Vlada je tudi sprejela Sklep o imenovanju članov Sveta Javne agencije Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma.   
V Svet so za obdobje petih let imenovani:
• Eva Štravs Podlogar, predstavnica ustanovitelja, zaposlena na ministrstvu, pristojnem za turizem;
• Dijana Madžarac, predstavnica ustanovitelja, zaposlena na ministrstvu, pristojnem za turizem;
• Biserka Močnik, predstavnica ustanovitelja;
• Andrej Prebil, predstavnik Turistično gostinske zbornice Slovenije pri Gospodarski zbornici Slovenije;
• Gregor Jamnik, predstavnik turističnega gospodarstva na predlog ministra, pristojnega za turizem.
Vlada RS je 24. 6. 2015 sprejela Sklep o ustanovitvi Javne agencije RS za trženje in promocijo turizma (STO), na seji pa je bil z imenovanjem v. d. direktorice in Sveta STO narejen naslednji korak k uradnemu pričetku delovanja STO. 
S tem se nadaljuje realizacija pričakovanj turističnega gospodarstva, ki v ponovni osamosvojitvi STO vidi priložnost za boljšo promocijo turizma in fleksibilnejšo organiziranost, ki bo omogočila bolj neposredno dogovarjanje vseh relevantnih deležnikov, z namenom kreiranja skupnih tržnih aktivnosti.
 
 
 
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam