Novica 16. julij 2015 4027 ogledov
 admin
Avtor

Mobilni aplikaciji Slovenia's Top 50 in 100

Mobilni aplikaciji Slovenia's Top 50 in Slovenia's Top 100 prikazujeta izbor najzanimivejših turističnih znamenitosti Slovenije, glede na število obiskanosti na spletnem portalu www.Slovenia.info.
 
Mobilni aplikaciji gostu v Sloveniji omogočata, da v vsakem trenutku pogleda, katera turistična znamenitost se nahaja v njegovi bližini. V kolikor se odloči za obisk ima na voljo vse kontaktne podatke, kot tudi možnost navigacije pri vožnji z avtomobilom. Vsaka od predstavljenih znamenitosti vsebuje visokoresolucijske fotografije, kontaktne podatke (telefon, e-mail, spletna stran), prikaz na zemljevidu, z možnostjo izrisa poti od trenutne lokacije, kjer se nahaja uporabnik, do same znamenitosti ter možnost vpogleda v lokalno turistično ponudbo. 
 
Mobilni aplikaciji nudita uporabniku tudi razvrščanje znamenitosti glede na njegovo trenutno lokacijo. V kolikor ima na mobilni napravi vklopljen GPS, se mu izpiše tudi podatek, koliko je oddaljen od znamenitosti. Iz aplikacije je mogoče z enim dotikom tudi zagnati aplikacijo za navigacijo (Apple Maps ali Google Maps). Slovenia’s Top 50 za navigacijo in prikaz poti na zemljevidu potrebuje internetno 3G podatkovno povezavo, medtem ko pa ima Slovenia’s Top 100 že prednaložene zemljevide, ki ne potrebujejo internetne povezave. Uporabnik tako prihrani pri stroških roaming-a. Mobilna aplikacija Slovenia’s Top 100 tudi beleži, katere znamenitosti ste že obiskali. 
 
Aplikaciji si lahko naložite brezplačno.
 
Več informacij najdete na tej povezavi.
 
 
 
 
 
X

Uporaba piškotkov

Portal HINT-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom HINT-lab in vašim računalnikom.
se strinjam