Poticaj 11. lipnja 2015. 1332 pregledi

Najava - Podrška razvoju hotela s dodatnim sadržajem

Natječaj u najavi
 
Vrsta natječaja: Bespovratna sredstva, Natječaji u najavi 
 
Tema/sektor: Informacijske i komunikacijske tehnologije, Demokratizacija i dobro upravljanje, Poduzetništvo
 
Prihvatljivi prijavitelji su mala i srednja poduzeća.
 
Opći cilj ovoga natječaja iz Operativnog programa ‘Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.’ je produljenje turističke sezone i podizanje konkurentnosti turističke destinacije i MSP kroz povećanje kvalitete i dodatne ponude hotela.
Specifični cilj je poboljšani razvoj i rast MSP–ova na domaćem i stranim tržištima.
 
Prihvatljive aktivnosti
 
1. Početna ulaganja koja se odnose na:
 
Ulaganja u izgradnju i opremanje novih ili rekonstrukciju i opremanje postojećih građevina koje će po završetku investicije ispuniti minimalne uvjete za kategoriju 3, 4 ili 5 zvjezdica (hoteli, aparthoteli, turistička naselja, hotela baština ili difuznih hotela) te obaveznu izgradnju i/ili realizaciju dodatnih sadržaja koji će doprinjeti produljenju turističke sezone i atraktivnosti ponude na destinaciji,
Ulaganja u izgradnju i/ili realizaciju dodatnih sadržaja postojećih ugostiteljskih objekata iz gornjih skupina objekata kategorije 3, 4 ili 5 zvjezdica, koji će doprinjeti produljenju turističke sezone i atraktivnosti ponude na destinaciji, bez ili sa ulaganjem u obnovu (održavanje) i opremanje predmetnih smještajnih objekata, uz uvjet podizanja postojeće kategorije za najmanje jednu zvjezdicu,
2. Specijalizirani treninzi, ako su izravno povezani s projektom za koji je odobrena regionalna potpora,
 
3. Savjetovanja, ako su izravno povezana s projektom za koji je odobrena regionalna potpora,
 
4. Sudjelovanje na sajmovima i predstavljanje novog turističkog proizvoda, ako je izravno povezano s projektom za koji je odobrena regionalna potpora.
 
Ukupan iznos raspoloživih bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti je od 1.000.000 – 10.000.000 kuna.
Stopa sufinanciranja iznosi 40% od ukupno prihvatljivih troškova.
 
 
 
X

Korištenje kolačića.

Portal Hint-Lab koristi tzv. kolačiće radi poboljšanja iskustva korisnika. Prije nastavka pregledavanja po našim stranicama, molimo potvrdite kako se slažete s razmjenom kolačića između portala Hint-Lab i vašeg računala.
Slažem se